Pensule gratuite pentru Photoshop de la FixThePhoto

Căutați pensule Photoshop gratuite pentru fotografiile dvs. creative? Instrumentele de înaltă calitate din Photoshop sunt întotdeauna la mare căutare pentru fotografi și designeri web. FixThePhoto îi place să împărtășească clienților săi gratuități de retușare foto. De data aceasta, vrem să vă prezentăm diverse pachete de pensule pentru descărcare gratuită Photoshop – acuarelă, grunge, foc, iarbă, fum, inimioare, frunze etc. Va fi mai bine să le prindeți cât mai curând și să le extindeți pe ale dvs. cutie de instrumente de proiectare individuală. Sperăm că veți fi mulțumit și le veți găsi foarte utile pentru fluxul de lucru de retușare foto.Pensule de acuarelă gratuite Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule pentru acuarelă Photoshop gratuite

Pensule gratuite Grunge Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule grunge Photoshop gratuite

Pulverizați gratuit pensule Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule pentru Photoshop cu spray gratuit

Pensiuni gratuite pentru Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
creion gratuit perii Photoshop

Perii gratuite pentru Photoshop pentru ceață

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii gratuite pentru photoshop pentru ceață

Perii de fum gratuit Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule gratuite pentru Photoshop

Perii gratuite pentru plante Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii gratuite pentru plante Photoshop

Photoshop perii cu flori gratuite

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule pentru photoshop cu flori gratuite

Photoshop perii gratuite pentru iarbă

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii gratuite pentru iarba Photoshop

Perii circulare gratuite Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule cerc pentru Photoshop gratuite

Free Fire Photoshop Pensule

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii gratuite pentru plante Photoshop

Perii gratuite pentru nori Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
nori gratuite perii Photoshop

Pensule Stars gratuite Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule stea pentru Photoshop gratuite

Photoshop perii de zăpadă gratuit

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii gratuite pentru zăpadă Photoshop

Pensule Inimi gratuite Photoshop

10 pensule pentru Adobe Photoshop
pensule gratuite pentru Photoshop inima

Perii gratuite pentru Photoshop pentru păr

10 pensule pentru Adobe Photoshop
perii de păr gratuite pentru Photoshop

Pensule Illustrator gratuite

22 de pensule Illustrator gratuite
Pensule Illustrator gratuite

Cum se instalează perii Photoshop

5 pensule pentru Adobe Photoshop
cum se instalează pensulele pentru Photoshop

Ce sunt periile PS?

Pensulele Photoshop vă permit să creați lucrări de artă fanteziste fără a fi nevoie să desenați rapid tot designul individual. Dacă crezi că este foarte greu să desenezi un câmp cu flori sau cer înstelat în Photoshop, te înșeli. Toate aceste pachete de pensule gratuite Photoshop vă vor strica îndoielile. Faceți doar câteva mișcări cu pensula configurată corect și veți obține rezultate uimitoare.

Pensulele din Photoshop sunt un instrument larg răspândit, care este esențial dacă doriți să proiectați ceva frumos. Pensule Photoshop gratuite au multe beneficii diferite, dar principalul avantaj este oferirea unui număr mare de setări, pe care le puteți seta singur: textură, transparență, saturație, dimensiune, densitate a tamponărilor pensulelor etc.

Peria Photoshop în sine este unul dintre cele mai populare și răspândite instrumente pentru retușarea foto creativă. Pachetele noastre gratuite de pensule Photoshop pot fi folosite oriunde și pentru toate scopurile. Puteți schimba forma pensulei, modifica culoarea, dimensiunea și o puteți utiliza atunci când creați o mască și contururi. Economisiți timp, nu trebuie să desenați singur toate detaliile de design.

Noul nostru pachet de pensule Photoshop gratuite este format din diferite categorii. Aici vei putea gasi pensule picturale (acestea pe care le poti aplica cand vrei sa imiti un efect de arta traditionala), pensule naturale (vor fi utile atunci cand imbunatatesti focul, ceata si fumul) si pensule grunge (pentru a face stilat). și efecte și fundaluri extraordinare). Alegeți meniul derulant, dacă trebuie să săriți la orice secțiune dorită.

Indiferent dacă sunteți utilizator al unei versiuni veche PS sau aveți Creative Cloud, veți putea profita de toate avantajele acestor pensule Photoshop gratuite. Nu ezitați și grăbiți-vă să copiați și să începeți să vă creați propriile efecte de design uimitoare.    

Cum să obțineți pensulele noastre gratuite pentru Photoshop

Dacă sunteți interesat să aplicați aceste pensule și așteptați cu nerăbdare să le încercați, atunci tot ce trebuie să faceți este să le descărcați. Mai întâi trebuie să te uiți prin catalog cu mare atenție și să selectezi pensulele care ți se vor potrivi cel mai mult. După ce ați făcut această alegere, trebuie să completați formularul pentru a primi linkul direct pe e-mail. După aceea, verifică-ți e-mailul și, după ce ai primit scrisoarea, urmează link-ul indicat acolo.  

Cum să lucrezi cu un pachet de perii gratuite Photoshop ales

Când descărcați oricare dintre pensulele Adobe Photoshop gratuite, veți primi un fișier în format .abr. Este o extensie de fișier comună și convenabilă a pensulelor din Photoshop. Singurul lucru pe care trebuie să-l știți este că pensulele descărcate nu pot fi instalate doar în Photoshop, ci trebuie să le adăugați singur. Acum, când ești gata să le aplici, iată câteva sfaturi pentru tine.

Deschideți Adobe Photoshop, găsiți instrumentul Brush și faceți clic pe el. Acolo vei găsi un mic triunghi negru. Faceți clic pe triunghi și va apărea un meniu pop-up cu un alt triunghi similar. Alege-l pe acesta. După aceea, veți avea o listă, unde ar trebui să alegeți Periile de încărcare. Alegeți folderul în care au fost descărcate pensulele și selectați-le. Vor fi fișierele cu extensia .abr. Faceți clic pe butonul Încărcare de pe ecran sau pe butonul Enter de pe tastatură. Noile tale perii vor fi adăugate instantaneu la setul instalat anterior.

După ce ați terminat cu instalarea pensulelor pentru Photoshop gratuit, nu vă opriți și vă grăbiți să le folosiți. Nu trebuie să ratați ocazia de a vă juca cu aceste seturi grozave de pensule și de a experimenta setările lor pe diferite imagini.

Loading reviews ...